Lunteren

Om de balans van de trekker weer goed te krijgen, hebben we de voorkant verlengd. Hierdoor konden we de accu’s van achteren naar voren verplaatsen en hangen de frontgewicht verder naar voren.
In Lunteren hadden we de gelegenheid deze nieuwe balans uit te proberen.

Al als 2e deelnemer in de 3,6 ton supersport kon Wietse de Twister voor de sleepwagen manoeuvreren. De Deutz ging wat onstuimig weg, maar herstelde hier goed van. In een mooie balans werd de FP lijn net gehaald!

 

Toch werd de sleepwagen iets zwaarder afgesteld en moest de Twister opnieuw aanhaken voor de kwalificatie. Deze 2e keer ging de Twister iets minder mooi weg, maar kreeg wel snelheid in de combinatie. Ditmaal werd een afstand van precies 99.00 meter gehaald, net geen Full Pull.

 

De wedstrijd is gewonnen door Hook ’n Run, Smokey Deere werd 2e en het podium werd compleet gemaakt met de Dynamite. Wij eindigden op de 4e plek.
Voor ons was dit een geslaagde wedstrijd. De balans van de trekker is weer in orde en we hebben de motor tot 2 keer toe goed laten werken.

We gaan de trekker nu klaar maken voor onze volgende wedstrijd in Montfoort, 11 Augustus. Dit wordt alweer onze laatste wedstrijd voor de competitie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *