Sponsors

De Twister wordt gesponsord door de volgende bedrijven:

ASB Bandenservice

ASB Bandenservice is gespecialiseerd in de levering en (de)montage van banden en velgen voor personenauto’s t/m 30 inch, bestelwagens, trucks en landbouwvoertuigen.
ASB Bandenservice in Leusden is een jong meedenkende en vooruitstrevende bandenspecialist. Gespecialiseerd in-en verkoop en (de)montage en reparatie van banden voor personenwagens, bestelwagens, trucks en landbouwvoertuigen.

Van Essen Carcleaning

Van Essen Carcleaning is het adres voor het reinigen, poetsen en onderhouden van uw auto.
Van Essen Carcleaning heeft de benodigde kennis en beste materialen in huis om uw auto in optimale staat te brengen en te houden. Van Essen Carcleaning staat bekend om de snelle en professionele service van hoge kwaliteit.

Foppen Bouw

D. Foppen bouw & timmerwerk bestaat uit een klein en vakkundig team en is gevestigd in Hulshorst. Wij realiseren in het oog springende projecten en gaan geen uitdaging uit de weg.

‘Wij doen wat wij zeggen en zeggen wat wij doen’

Alles wat met bouw te maken heeft weten wij in een passende vorm te gieten. Wij nemen de klant alle zorgen uit handen; klanttevredenheid staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.

LelyPharma

Bij LelyPharma wijden we ons uitsluitend aan de producten van anderen.
LelyPharma beschikt over een volledige vergunning voor zowel de humane als veterinaire markt. We maken tabletten, poeders en capsules voor humane en veterinaire toepassingen.
Efficiënt en volgens de hoogste standaard, ook bij zeer kleine hoeveelheden. In Europa zijn we een van de drie onafhankelijke producenten van penicillines.
Alles draait om uw vraag. Test ons. We willen u een oplossing bieden. Altijd.

Loonbedrijf Johan Frens

In 2003 is Loonbedrijf Johan Frens begonnen als eenmanszaak. In het begin waren er drie machines: de ronde balenpers, de transporttank en de zodenbemester. In 2012 is het eerste vaste personeelslid in dienst gekomen. Daarna is het loonbedrijf doorgegroeid. Sinds 2014 zijn er vier vaste medewerkers in dienst en is de eenmanszaak een V.O.F geworden. Momenteel zijn de werkzaamheden flink uitgebreid; u kunt bij ons terecht voor slootonderhoud, grondbewerkingen, bemesten, maisoogst en grasoogst.

Schutte Financieel Advies

Schutte Financieel Advies is al sinds 1984 actief als onafhankelijke tussenpersoon op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Wij doen dat voor particulieren, maar ook voor ZZP-, MKB- en Grootzakelijke relaties.

Ons doel is om een toegankelijk, goed en persoonlijk advies te geven aan iedereen die daar behoefte aan heeft. Bij alles wat wij doen mag je een goede service en persoonlijk contact verwachten. Dat vinden wij erg belangrijk. Wij helpen je graag om zaken goed inzichtelijk te maken en ons doel is om dit goed en helder uit te leggen.
Voor de meeste mensen is het regelen van de verzekeringen of een hypotheek geen favoriete bezigheid, maar voor ons is dat wel het geval. Wij nemen je daarbij graag zoveel mogelijk uit handen.

Vis Installatie

Vis Installatie is actief op het gebied van loodgieterswerk, (vloer)verwarming, ventilatie, sanitair, riolering, dak- en zinkwerk, duurzame en milieuvriendelijke installaties. Naast het plaatsen van nieuwe installaties, zijn wij er voor service en onderhoud voor bestaande installaties in zowel nieuwbouwprojecten als renovatie.

Vis Installatie staat voor kwaliteit en een goede service. Wij denken met u mee en helpen u graag verder. Heeft u plannen voor een verbouwing, renovatie of nieuwbouw? Neem contact met ons op voor uw:

Dak- en zinkwerk
Loodgieterswerk
Verwarming
Sanitair
Elektra
Duurzame energie

Auto de Zwaan

De activiteiten van Auto de Zwaan bestaat uit in- en verkoop van personenauto’s.
Auto de Zwaan is gespecialiseerd in de merken Audi, Volkswagen, BMW en Volvo van recente bouwjaren.
De occasions zijn voorzien van een kilometerstand historie (NAP) en kunnen desgewenst Dekra gekeurd worden. Garantie is mogelijk in overleg.
Kijk op de website voor de actuele voorraad of kom gerust een bezoekje brengen om de auto’s te bezichtigen.
We adviseren u om telefonisch contact op te nemen voordat u langskomt.