Sponsors

De Twister wordt gesponsord door de volgende bedrijven:

ASB Bandenservice

ASB Bandenservice is gespecialiseerd in de levering en (de)montage van banden en velgen voor personenauto’s t/m 30 inch, bestelwagens, trucks en landbouwvoertuigen.
ASB Bandenservice in Leusden is een jong meedenkende en vooruitstrevende bandenspecialist. Gespecialiseerd in-en verkoop en (de)montage en reparatie van banden voor personenwagens, bestelwagens, trucks en landbouwvoertuigen.

Bredenoord aggregaten

Bredenoord Aggregaten beantwoordt al decennialang iedere stroomvraag. Waar en wanneer u wilt. Slimme oplossingen van absolute kwaliteit die u geld besparen. Met de betrokkenheid die u van een dienstverlener mag verwachten. Of het nu om een aggregaat, noodstroomvoorziening of aandrijving gaat.

Van Essen Carcleaning

Van Essen Carcleaning is het adres voor het reinigen, poetsen en onderhouden van uw auto.
Van Essen Carcleaning heeft de benodigde kennis en beste materialen in huis om uw auto in optimale staat te brengen en te houden. Van Essen Carcleaning staat bekend om de snelle en professionele service van hoge kwaliteit.

Gremmer Reconditioning

Gremmer Reconditioning biedt u een totaalpakket op het gebied van Reconditioning. Reconditioning is door middel van diverse geld-en milieubesparende technieken uw auto(‘s) terugbrengen in nieuwstaat. Het enige wat onze specialisten nodig hebben is een beperkte ruimte, bijvoorbeeld een hoekje in de werkplaats/wasplaats en een 220V aansluiting. Vervolgens kunnen wij u van dienst zijn met de volgende technieken:

  • Uitdeuken zonder spuiten
  • Lakschadeherstel
  • Herstel van kunststof/interieurpanelen
  • Reconditioneren van de laklaag

LelyPharma

Bij LelyPharma wijden we ons uitsluitend aan de producten van anderen.
LelyPharma beschikt over een volledige vergunning voor zowel de humane als veterinaire markt. We maken tabletten, poeders en capsules voor humane en veterinaire toepassingen.
Efficiënt en volgens de hoogste standaard, ook bij zeer kleine hoeveelheden. In Europa zijn we een van de drie onafhankelijke producenten van penicillines.
Alles draait om uw vraag. Test ons. We willen u een oplossing bieden. Altijd.

Loonbedrijf Johan Frens

In 2003 is Loonbedrijf Johan Frens begonnen als eenmanszaak. In het begin waren er drie machines: de ronde balenpers, de transporttank en de zodenbemester. In 2012 is het eerste vaste personeelslid in dienst gekomen. Daarna is het loonbedrijf doorgegroeid. Sinds 2014 zijn er vier vaste medewerkers in dienst en is de eenmanszaak een V.O.F geworden. Momenteel zijn de werkzaamheden flink uitgebreid; u kunt bij ons terecht voor slootonderhoud, grondbewerkingen, bemesten, maisoogst en grasoogst.

H.J. Polinder

H.J. Polinder BV is uw partner op het gebied van staal. Projecten voeren we grotendeels in eigen beheer uit. Daarvoor hebben we een uitgebreid en modern machinepark tot onze beschikking, zodat we u de constructies kunnen leveren die u nodig heeft. We denken met u mee en hanteren planningen die passen binnen uw bedrijfsvoering.
Ook voor complete bouw van uw bedrijfshal of veestal kunt u bij ons terecht.

Auto de Zwaan

De activiteiten van Auto de Zwaan bestaat uit in- en verkoop van personenauto’s.
Auto de Zwaan is gespecialiseerd in de merken Audi, Volkswagen, BMW en Volvo van recente bouwjaren.
De occasions zijn voorzien van een kilometerstand historie (NAP) en kunnen desgewenst Dekra gekeurd worden. Garantie is mogelijk in overleg.
Kijk op de website voor de actuele voorraad of kom gerust een bezoekje brengen om de auto’s te bezichtigen.
We adviseren u om telefonisch contact op te nemen voordat u langskomt.