Lochem

Vrijdagavond mocht de 3,6 ton supersport promo aanhaken op de prachtige wedstrijd in Lochem. Onze klasse stond als 2e klasse op het wedstrijdprogramma, rond 19:00 uur. We moesten dus al op tijd vertrekken richting de Achterhoek op de vrijdagmiddag.

De Twister stond als 2e deelnemer op de startlijst. Aangezien de Simpson als eerste starter geen representatieve trek kon neerzetten voor de wedstrijdleider, hadden wij ook een proeftrek. Helaas lukte het ons ook niet de wedstrijdleider verder te helpen, want de Deutz ging te vroeg weg en had de motor onvoldoende op druk.

In de herkansing ging het beter. Nog steeds een erg moeizame start, waarbij de motor het verzet nét kon volhouden. Uiteindelijk wist de motor het onderin het toerental vol te houden tot 94.23 meter.

Born in the USA wist de wedstrijd te winnen met 2 mooie treks. Hook ’n Run werd 2e, extra mooi vanwege de sleutelmarathon die ze vooraf hebben gehad na de grote schade in Harskamp. Smokey Deere mocht het podium aanvullen op de 3e plaats.

[table id=69 /]