Werkplaats renovatie

De laatste maanden is het erg rustig geweest op deze website en bijbehorende Facebookpagina.
Iedereen zal inmiddels op de hoogte zijn dat door het COVID-19 virus alle wedstrijden tot september zijn afgelast, waardoor er bij ons ook erg weinig ontwikkelingen en nieuwtjes waren.
De Twister stond vrijwel klaar voor de wedstrijd in Assen, toen de maatregelen in Nederland van kracht kwamen.

Deze rustige periode hebben we dan ook aangegrepen om onze werkplaats een opknapbeurt te geven. In de vele jaren dat we hier gebruik van maken, is het daar nooit echt van gekomen.
Allereerst hebben we de werkplaats helemaal leeggemaakt en zoveel mogelijk overbodig materiaal opgeruimd. Vervolgens is er een nieuwe cementdekvloer opgekomen en zijn de muren weer netjes gewit.

Voor extra verkoeling in de zomer en warmte in de winter, heeft het dak een isolatielaag gekregen en is het plafond afgewerkt met witte platen. De oude TL verlichting is vervangen voor nieuwe LED verlichting aan het plafond.
Alle spullen die we willen houden zijn schoongemaakt en hebben uiteindelijk weer een nieuw plekje gekregen in de frisse ruimte.

Al met al een hele klus, maar we zijn tevreden met het resultaat. We hopen nog vele jaren gebruik te kunnen maken van deze ruimte om de Twister op de baan te houden!

Met speciale dank aan ‘E. Kok Bouw en Timmerbedrijf’ voor het beschikbaar stellen van verschillend materiaal!