Wekerom

Nadat we de laatste maanden erg veel aan de trekker gewerkt hebben om hem klaar te krijgen voor het nieuwe seizoen, stond hij zaterdagochtend klaar voor de eerste wedstrijd in Wekerom.
Het uiterlijk van de trekker is compleet veranderd vergeleken met vorig jaar.

In Wekerom mochten we aanhaken bij de 3,6 ton Supersport Top groep. Voor ons een mooie gelegenheid de veranderingen te testen voordat de competitie daadwerkelijk begint.

De klasse stond als laatste op het wedstrijdprogramma, met de Twister als laatste deelnemer als bijschrijver op de startlijst. De grip die de baan bood bij onze concurrenten was erg wisselend, waardoor wij voor veilig gingen, en de laagste versnelling kozen.

Lammert reed gecontroleerd weg met de sleepwagen, maar de Deutz kreeg niet voldoende grip. De motor kon het vermogen niet kwijt, waardoor de combinatie stil stond bij 80,59 meter. Goed voor een 12e plaats.

Ondanks dat het resultaat beter kon, zijn we erg tevreden met de trek. De motor loopt weer als vorig jaar en we kunnen nu voldoende gewicht naar voren brengen.

Onze volgende wedstrijd is aankomende zaterdag, 4 mei, in Oud Gastel. Dit zal onze eerste competitiewedstrijd worden voor de Beloften-groep.