Sponsornieuws

Dankzij onze sponsors kunnen we de Twister op de baan zetten en competitief houden. Daarom zijn we ook erg blij dat Dennis Foppen van Foppen Bouw en Timmerwerken heeft besloten ons te steunen!

D. Foppen bouw & timmerwerk bestaat uit een klein en vakkundig team en is gevestigd in Hulshorst. Wij realiseren in het oog springende projecten en gaan geen uitdaging uit de weg.

‘Wij doen wat wij zeggen en zeggen wat wij doen’

Alles wat met bouw te maken heeft weten wij in een passende vorm te gieten. Wij nemen de klant alle zorgen uit handen; klanttevredenheid staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.

Al vanaf jonge leeftijd lag de interesse van Dennis in de bouw. Hij is dan ook vanaf het eerste moment dat het kon in dit vakgebied aan de slag gegaan. De eerste stappen heeft Dennis kunnen maken bij een kleinschalig bouwbedrijf waarbij kwaliteit een erg belangrijke factor was. Hier is jarenlange ervaring opgedaan en de ambitie om zelf ondernemer te worden werd dan ook steeds groter.

In 2015 is dan ook de stap genomen en zijn, samen met het vakkundige team, inmiddels al veel mooie projecten gerealiseerd.

Geen aanvraag is nog te gek geweest; wij gaan geen uitdaging uit de weg. Wij willen de klant ontzien van zorgen. De gehele bouw wordt van A tot Z verzorgd, waarbij kwaliteit en perfectie altijd op nummer één staan.